woensdag 29 februari 2012

Uit eigen voorraad......

Is niet gelukt deze maand.....Ik ben helemaal weg van de stoffen van Moda French General en deze maand kwam er een nieuwe serie uit Rouenneries Deux. Gedeeltelijk nog stofjes uit de eerste serie en ook een paar nieuwe, en die kon ik niet voorbij laten gaan.


Vaak bestel ik bij Simone (soed-idee) mijn borduurpatronen en nu heeft ze een combi gemaakt met patchwork en borduren van deze serie stoffen. Het is heerlijk na een dag werken om een lettertje te borduren. De pachwork blokken maak ik op de machine, niet geheel mijn ding maar eens moet toch de eerste keer zijn, liefst werk ik met de hand.

Over een paar weekjes is het denk wel af en zien jullie het resultaat.
Ook wil ik deze stoffen gaan gebruiken voor mijn Life is Beautifull, misschien moet ik wat vakantie dagen gaan plannen om al mijn ufo's af te gaan maken.

Verder zitten wij te wachten op onze nieuwe meubeltjes en dan lekker alles op nieuw inrichten en decoreren, heb er helemaal zin in en kan niet wachten.

vrijdag 10 februari 2012

Eindelijk weer een berichtje.....


Op mijn logje.....eerst een weekje op vakantie, lekker uitgerust en met de voorjaars kriebels naar huis. Omdat ik de hele week late diest zou hebben kon ik in de ochtenden lekker mijn zoldertje gaan ruimen, eerst mijn werktafel verplaatst. Deze staat nu achter tegen de muur en het tafeltje met het senseo apparaat staat nu voor aan, dit geeft meer ruimt en kan ik er beter bij. Al jaren wil ik graag een grote tafel van Ikea en nu heb ik er een gevonden op marktplaats, misschien kunnen we deze ophalen vandaag of morgen. Een hoop spullen verplaatst maar ook weg gedaan, je moet toch een keer.


Zo verzameld een mens toch heel wat spullen....


In de vakantie heb ik lekker kunnen borduren, het was geen weer om te gaan fietsen. Wel zijn we gaan wandelen daar in de buurt. Een dagje naar Emmen en een keer naar Tolbert, naar Ria om mijn quilt op te halen. De bies zit er bijna om heen, door de opruimwoede en de late diensten komt daar even niet veel van.


Dit is een van de borduurtjes en de ander staat hier onder, ik moet er nog een stuk of vier en dan kan ik ze gaan afwerken, als kussentje en om een kartonnetje, ze gaan dan in een kistje wat op maat gemaakt wordt door de man van Marcha.


Ook zijn we nog even in Nieuw-Buinen geweest bij de Naaidoos, ik wilde wat mallen kopen om te quilten. Er hangen daar hele mooie quilts, waar onder een met een geborduurd middenstuk....heel erg mooi.


Maar toen......afgelopen woensdag, na het eten......werden wij alle twee zo misselijk en ziek.....koud en warm.....toen stopte alles even.....niet werken en opruimen maar slapen, slapen en nog eens slapen. Vandaag is het is beter maar de misselijkheid en moeheid blijft en spierpijn overal, GRIEP!!!
Dus nu eerst maar beter gaan worden en dan weer verder met klussen en handwerken.

Dus hier over een andere keer,

Liefs, Yolanda