zaterdag 29 december 2012

Deel 3 van de SAL is af.....

en dan nu weer 2 weken wachten op het volgende deel.


Volgende week ga ik, proberen, mee te doen aan een borduursal van Jeanny. Ze heeft een tasje gemaakt met verschillende randen in rood en blauw en gaat het patroon met ons delen.
Kijk even op haar site, als je zin hebt om mee te doen.




Verder wens ik iedereen een heel goed uiteinde en een goed begin. Een heel voorspoedig 2013, met liefde en gezondheid.

Liefs Yolanda

zondag 16 december 2012

Deel 2 van Sal 1905

Even een kort berichtje.......deel 2 van de Sal 1905 is af. Nu weer twee weken wachten op het volgende deel.


Voor nu....fijne avond, liefs Yolanda

zondag 2 december 2012

Lekker handwerkdagje

Eigenlijk is het mijn werk weekend maar ik door een voet blessure heb ik korte dienstjes en zit ik in de ziektewet. Daar door heb ik de laatste week wel het een en ander op handwerkgebied kunnen doen.


Allereerst een foto van de hele quilt....hij is gedubbeld en ik ben begonnen om langs alle grijze lijnen te quilten. Daarna ga ik de meeste vlakken vullen met een raster, rechte lijnen, hartjes en veerpatronen. Voorlopig dus nog wel even zoet........

Gisteren kwam het eerste deel van SAL1905 JHA uit en omdat ik alles klaar had liggen meteen gistermiddag begonnen, vanmorgen na het werk het laatste stukje.......



Deel een is af......op de drie steekjes na onder de negen, je ziet nu een klein rondje. Ik was iets te snel met een foto maken, lol.

Vanmiddag nog wat borduurtjes verwerkt, kerstborduurtjes,er moet nog iets geschilderd worden en dan zijn ze klaar en kan ik ze van de week fotograferen bij daglicht.

Voor nu, veel liefs Yolanda