woensdag 23 januari 2013

In de lappenmand.....

Net als zovelen ben ik ook geveld door de griep, alles doet pijn en een vervelende kriebel hoest. Jammer dat ik nu net drie daagjes vrij heb, heel veel zin heb ik niet om te quilten of borduren. Maar vandaag toch 1 randje van het tasje kunnen maken.





En zie je dat mooi geweven randje? Door er een draadje uit het linnen te halen en weer opnieuw met dmc er in te weven krijg je dit effect. Je kan deze manier ook nalezen op de site van Annelein, zij geeft een uitgebreide uitleg.







Zelf had ik het al een keer gedaan bij de pronkrol van Jookies, ik werk wisselend aan de eerste 4 afleveringen. Soms stop ik een randje dan weer een paar lettertjes borduren of een randje op het gestreepte band. Binnenkort zet ik de gebreide randjes op de pennen.





Een heerlijk priegelwerkje.....en ik denk voor straks een bijzonder mooie hoeveelheid handwerkjes bij elkaar in een pronkrol.
Komende weken dus nog wel even zoet met diverse werkjes, voor nu veel liefs......Yolanda



zaterdag 12 januari 2013

Deel 4 is ook af.......

Zo juist de laatste draadjes weggewerkt van deel 4....... de SAL 1905 van Simone . Vandaag eerst gewerkt en daarna met een lekker kopje thee deel 4 zitten borduren.


En toen wilde ik een foto van m´n schoollapje laten zien ........maar kan geen foto uploaden....morgen maar eens uitzoeken hoe ik dat moet gaan doen. Wie heeft een makkelijke tip...................
Wel balen dat het nu weer anders is, vond het wel makkelijk......ben toch al niet zo handig met dit soort dingen.

Word dus vervolgd......



Yesssss gelukt......even google en picasa web album moeten maken maar dan heb je ook wat. Komt dit door veranderingen van Blogger of snap ik het niet meer.

Nu gauw verder met het tasje van Jeanny, ook al zo´n leuk projectje.......maar dat laat ik van de week wel zien. Dan heb meer tijd om foto´s te maken en via Picasa te plaatsen.

Voor nu veel liefs,